*TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ & REKISTERISELOSTE*

1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Turvasiru-ylläpito / Matti Rautiola (rekisterivastaava)
Pyrröntie 179
86300 Oulainen
info@turvasiru.fi

Voit olla yhteydessä koska vain.

2. Rekisterin nimi

Turvasiru-nettikaupan asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin kerätään tietoa Turvasiru.fi-palvelun tarjoamiseksi. Tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

-Tilaustietojen käsittely ja tilauksen toimittaminen
-Asiakastietojen ylläpitäminen
-Väärinkäytösten estäminen
-Asiakaspalvelun kehittäminen

Markkinointiin liittyvä asiakastieto on aina anonymisoitu, kun se on mahdollista. Tietoja käsitellään asiakkaan ja Turvasirun väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

4. Henkilötietojen kerääminen

Rekisteriin tallennetaan vain asiakaskokemuksen ja palvelun tuottamisen kannalta tarpeelliset tiedot. Näitä tietoja ovat seuraavat:

Käyttäjän itse antamat tiedot tilauksen ja rekisteröitymisen yhteydessä

Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, yritys

Palvelun käytön aikana havainnoidut tiedot

Ostohistoria, kuten tuotteiden määrä ja hinta

Markkinointiin liittyvä asiakastieto on aina anonymisoitu, kun se on mahdollista. Muissa tapauksissa, kuten tietojen sisältäessä henkilön IP -osoitteen, käsittelemme tunnistetietoja henkilökohtaisina.

5. Tietojen suojaaminen ja säilyttäminen

Kaikki henkilötiedot käsitellään huolellisesti asianmukaisin menettelyin ja pääsyä tietoihin valvotaan tiukasti. Tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta tai vahingossa tehdyltä muuttamiselta, hävittämiseltä, luovuttamiselta, siirtämiseltä ja muulta laittomalta käsittelyltä.

Tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin tässä selosteessa merkittyjen toimien kannalta on välttämätöntä. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Turvasiru-rekisteristä sekä Turvasiru-nettikaupan asiakasrekisteristä.

Verkkokauppa-alusta on ylläpidetty Suomessa ja sen ylläpidosta ja tietoturvasta vastaa Suomalainen MyCashFlow -palvelu. Palvelu on käytössä kymmenillä suomalaisilla verkkokaupoilla ja sen tietoturvakäytännöt ovat ensiluokkaisia.

Olemme huomioineet henkilötietojen käsittelyssä sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

6. Tietojen käyttäjät ja luovuttaminen

Henkilötietoja käsittelevät vain sellaiset Turvasirun työntekijät, joiden työtehtävien kannalta on välttämätöntä saada pääsy kyseisiin tietoihin.

Omien työntekijöiden lisäksi käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, joille siirretään tietoa vain tarvittaessa.

7. Kolmannet osapuolet

Välitämme tietoja kolmansille osapuolille vain jos se on edellä mainittujen toimien toteuttamisen kannalta välttämätöntä. Kaikki kolmannet osapuolet ovat yleisesti käytettyjä ja luotettavia tahoja, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan Euroopan tietosuoja-asetusta ja voimassa olevia lakeja. Luovutamme tietoa seuraavan tyyppisille kolmansille osapuolille:

-Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa

-Luotonmyöntäjälle, jos asiakas on valinnut maksutavaksi laskun tai osamaksun

8. Evästeiden käyttö

Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeitä käyttävän verkkosivun on ilmoitettava evästeiden käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta.

Turvasiru-nettikaupassa käytetään evästeitä (cookies) mahdollistamaan käyttäjän toimintoja, kuten ostoskorin ja kirjautumisen säilyminen selaimen muistissa. Lisäksi evästeillä kerätään yleisiä tilastollisia kävijätietoja verkkopalvelun kehittämistä varten. Evästeiden avulla parannetaan sivuston käyttökokemusta sekä nopeutetaan sivujen lataamista. Evästeet ovat pieniä tekstinpätkiä sivuston lähdekoodissa. Evästeillä on tietty elinaika, jonka aikana selain voi esimerkiksi tunnistaa, että olet jo vieraillut jollain sivulla, jolloin et näe turhaan samaa sisältöä kuin uusi kävijä. Tilastointi perustuu palvelimen lokitietoihin ja kulloinkin käytössä olevan sivustoanalyysipalvelun raportteihin. Evästeet eivät sisällä käyttäjän käyttäjä- tai henkilötietoja, eivätkä ne mahdollista pääsyä kyseisiin tietoihin. Evästeitä ei käytetä käyttäjän palvelun ulkopuolisen tietokoneen käyttöä tai verkkokäyttäytymistä koskevan tiedon keräämiseen. Käyttäjä voi koska tahansa kieltää evästeiden käytön muuttamalla käytetyn selaimen asetuksia.

9. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojaselostetta lainsäädännön ja viranomaisten vaatimusten mukaiseksi. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä


Checkout - Oma maksutapa kaikille